Speech generator

Download GovorGenerator Android App

If you are politician or high ranking manager and you forgot to prepare your speech, we are here to help you. Just enter how many minutes you would like your speech to last and we are on it. Only Serbian version is available for now.

You can also use Govor Generator (Serbian edition) on your Android device. Click on QR code to download Android application.

Dame i gospodo, neprekidni razvoj i unapređivanje naših kako proizvoda tako i usluga pomaže nam u pripremi i kovanju mišljenja u skladu sa obavezama koje organizacija ima. Jer veoma je bitno da uvođenje najrazličitijih načina delovanja igra značajnu ulogu u utvrđivanju postojećih administrativnih i finansijskih uslova. Sve ovo ukazuje na to da stalna ulaganja u razvoj i rast zahteva određivanje i razvoj sistema obrazovanja kadrova koji je prilagođen potrebama. Na taj način pokretanje odlučnih kampanja znači da imamo precizniju procenu strukture i načina delovanja. Visokoideološki kriterijum kao i prostor i mesto koje zauzima obrazovanje primorava nas na preciziranje i definisanje mišljenja u skladu sa obavezama koje organizacija ima. Sama ta zamisao kao i razvoj i širenje struktura u velikoj meri doprinosi uspostavljanju osnova brzog napretka. Unapred postavljen cilj kao i novi model aktivnosti u potpunosti obezbeđuje uspostavljanje konkretnih tržišnih i društvenih uslova.